Enciclopedie Auto Recomanda   |   Contact 
 Principalele Sisteme Auto: 
Sistemul de Propulsie (Motor)
Sistemul de Ungere
Sistemul de Alimentare
Sistemul de Aprindere
Sistemul de Evacuare
Sistemul de Racire
Sistemul de Pornire Incarcare
Sistemul de Directie
Sistemul de Suspensie
Sistemul de Franare
Sistemul de Rulare
Sistemul de Transmisie
Sistemul Electric
Sistemul de Iluminare
Sistemul de Climatizare
Sistemul Antifurt
Sistemul de Navigatie
Sistemul Audio Video
Sistemul de Siguranta Activa
Sistemul de Siguranta Pasiva
Elemente Caroserie
Elemente de asamblare
Scule si Dispozitive
 
Stiati ca ...
Resurse pe web

Termeni si conditii de utilizare

Bine ati venit pe www.enciclopedie-auto.ro!

Prin utilizarea site-ului www.enciclopedie-auto.ro sunteti de acord sa respectati atat termenele si conditiile de utilizare, denumite in continuare "CONDITIILE" fara modificare, cat si legile relevante aplicabile.

Intelegeti ca toate informatiile la care aveti acces ca urmare a utilizarii site-ului www.enciclopedie-auto.ro sunt in responsabilitatea tertilor de la care acestea au provenit initial. Toate aceste informatii vor fi denumite in continuare "CONTINUT".

Site-ul www.enciclopedie-auto.ro este colectie de termeni si definitii pentru care autorii nu isi asuma nici o raspundere trecuta, prezenta sau viitoare.

Nu garantam ca serviciile oferite de www.enciclopedie-auto.ro va vor satisface cerintele prin urmare in situatia in care nu sunteti de accord cu aceste “CONDITII” va rugam respectuos sa nu mai utilizati acest site in orice moment fara a notifica www.enciclopedie-auto.ro de aceasta decizie.

1.2. Continutul si Utilizarea

www.enciclopedie-auto.ro incearca in permanenta sa verifice conformitatea si actualitatea „CONTINUTULUI”, dar aceste informatii pot contine inadvertente motiv pentru care www.enciclopedie-auto.ro refuza orice obligatie sau responsabilitate pentru orice erori sau omisiuni in continutul site-ului.

Sunteti de acord ca www.enciclopedie-auto.ro nu isi asuma obligatia de a actualiza informatia din site si isi rezerva dreptul de a limita accesul la "CONTINUT" fara a face o notificare prealabila.

1.3. Accesul

Pentru a avea acces la "SERVICII" si in vederea acceptarii dvs. ca Utilizator este posibil sa vi se solicite anumite informatii (ca de exemplu numele dumneavoastra, adresa, numarul de telefon, detalii de contact si alte detalii personale). Sunteti de acord ca toate detaliile pe care le oferiti sa fie si sa ramana actuale, adevarate si complete in caz contrar www.enciclopedie-auto.ro isi rezerva dreptul de a anula si sterge inregistrarea dv.
Sunteti de acord sa beneficiati de „SERVICIILE” oferite de www.enciclopedie-auto.ro doar pentru scopul permis de "CONDITII" si respectand toate legile relevante aplicabile si va obligati sa nu va implicati in nici un fel de activitate care ar impiedica functionalitatea www.enciclopedie-auto.ro.

Orice decizie bazata pe datele cuprinse în "CONTINUTUL" site-ului (sau continutul contului de Utilizator) sunt responsabilitatea dvs. unica si recunoasteti ca www.enciclopedie-auto.ro nu isi asuma nici un fel de obligatie fata de dvs. sau fata de o terta parte in situatia aparitiei oricarui tip de prejudicii.

1.4. Securitatea datelor

Sunteti de acord sa accesati "SERVICIILE" doar prin interfata oferita de www.enciclopedie-auto.ro, orice acces neautorizat sau alta modalitate de încalcare a securitatii trebuie anuntata imediat la adresa de email abuz.
www.enciclopedie-auto.ro recunoaste ca este foarte importanta securitatea datelor insa nu se va face responsabila pentru nici o dauna, pierdere, stergere, indepartare sau eroare, fie din cauza unui virus informatic (virus care poate infecta computerul dvs. sau alta proprietate prin intermediul accesului dvs. la aceasta), acces neautorizat sau alta modalitate. Deasemenea www.enciclopedie-auto.ro nu garanteaza ca acest site sau serverul care il face disponibil nu are virusuri sau alte componente periculoase, ca "SERVICIILE" disponibile in site sau alte interactiuni ale Utilizatorului cu site-ul vor fi disponibile în mod constant, fara intreruperi, sigure sau lipsite de erori.

Sunteti de accord si intelegeti ca trebuie sa respectati dreptul de autor pentru intreg "CONTINUTUL" si recunoasteti ca www.enciclopedie-auto.ro nu are obligatia de a face acest lucru in numele dvs.

Atunci cand este posibil ca utilizatorii sa faca tranzactii prin intermediul acestui site o astfel de tranzactie (sau orice drepturi si obligatii vor aparea) va fi realizata doar intre dumneavoastra si terti.

Definitii

Utilizare = accesare, cautare sau descarcarea oricarei parti a site-ului sau a continutului sau, sau orice alta utilizare a acestui site si a continutului sau.

Informatii = informatiile pot fi de tip fisier, text, sunet sau imagine.

Copyright © 2008 - 2018 enciclopedie-auto.ro
Termeni si conditii de utilizare
Dezvoltat cu o solutie vreau-web-site.ro

Inchirieri masini